Baza firm - wielkopolskie
Baza z aktualnymi danymi aktywnych polskich przedsiębiorstw i instytucji zarejestrowanych w rejestrach CEIDG, REGON i KRS z siedzibą w województwie wielkopolskim.
Postępowania upadłościowe i restrukturyzacyjne. Raport 2025 to nowe wydanie corocznej publikacji wywiadowni gospodarczej MGBI dotyczącej postępowań upadłościowych i restrukturyzacyjnych prowadzonych przez polskie sądy gospodarcze.
W raporcie znajdziesz:
Jeśli poszukujesz nowych kontrahentów z branży lub regionu, w którym działa ten podmiot, zapoznaj się z naszą ofertą:
Baza z aktualnymi danymi aktywnych polskich przedsiębiorstw i instytucji zarejestrowanych w rejestrach CEIDG, REGON i KRS z siedzibą w województwie wielkopolskim.
Baza z aktualnymi danymi aktywnych polskich przedsiębiorstw i instytucji zarejestrowanych w rejestrach CEIDG, REGON i KRS, dla których kod PKD 2007 to 10.71.Z (Produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek).
W dniu 2024.01.03 dokonano wpisu do rejestru KRS nr 1 następującej treści:
1. | Oznaczenie formy prawnej podmiotu | SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
---|---|---|
3. | Firma, pod którą spółka działa | PIEKARNIA - CUKIERNIA KURASIAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
5. | Informacja, czy przedsiębiorca prowadzi działalność gospodarczą z innymi podmiotami na podstawie umowy spółki cywilnej | NIE |
6. | Informacja, czy przedsiębiorca posiada status organizacji pożytku publicznego | NIE |
1. | Siedziba | kraj POLSKA województwo WIELKOPOLSKIE powiat KOŚCIAŃSKI gmina KOŚCIAN miejscowość KOŚCIAN |
---|---|---|
2. | Adres | miejscowość KOŚCIAN ulica UL. PÓŁNOCNA nr domu 50 kod pocztowy 64-000 poczta KOŚCIAN kraj POLSKA |
1. | Informacje o zawarciu lub zmianie umowy spółki | AKT NOTARIALNY Z DNIA 07.12.2023 R., NOTARIUSZ MARTA FRYDRYCHOWICZ, KANCELARIA NOTARIALNA W POZNANIU, REPERTORIUM A NR 4018/2023 |
---|
1. | Czas, na jaki została utworzona spółka | CZAS NIEOZNACZONY |
---|---|---|
3. | Informacja, czy wspólnik może mieć jeden, czy większą liczbę udziałów | WIĘKSZĄ LICZBĘ UDZIAŁÓW |
1. | Określenie okoliczności | PRZEKSZTAŁCENIE PRZEDSIĘBIORCY BĘDĄCEGO OSOBĄ FIZYCZNĄ WYKONUJĄCĄ WE WŁASNYM IMIENIU DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ W JEDNOOSOBOWĄ SPÓŁKĘ KAPITAŁOWĄ |
---|---|---|
2. | Opis sposobu powstania spółki w wyniku połączenia, przekształcenia lub podziału oraz informację o uchwale | 07.12.2023R. PRZEKSZTAŁCENIE PRZEDSIĘBIORCY BĘDĄCEGO OSOBĄ FIZYCZNĄ, WYKONUJĄCĄ WE WŁASNYM IMIENIU DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ, WPISANĄ DO CEIDG POD FIRMĄ MARIAN KURASIAK ZAKŁAD PIEKARNICZO - CUKIERNICZY, NIP 6980003759, REGON 004108378, W JEDNOOSOBOWĄ SPÓŁKĘ Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
1. | Nazwa lub firma | MARIAN KURASIAK ZAKŁAD PIEKARNICZO - CUKIERNICZY, NIP: 6980003759, |
---|---|---|
2. | Nazwa rejestru, w którym podmiot jest zarejestrowany | POLSKA, CENTRALNA EWIDENCJA I INFORMACJA O DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ |
3. | Numer w rejestrze | --- |
5. | Numer REGON | 004108378 |
1. | Nazwisko, nazwa lub firma | KURASIAK |
---|---|---|
2. | Imiona | MARIAN ![]() |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Udziały posiadane przez wspólnika | 1.000 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 100.000,00 ZŁ |
6. | Informacja, czy wspólnik posiada całość udziałów spółki | TAK |
1. | Wysokość kapitału zakładowego | 100000,00 ZŁ |
---|
1. | Nazwa organu uprawnionego do reprezentowania spółki | ZARZĄD |
---|---|---|
2. | Sposób reprezentacji spółki | DO REPREZENTACJI SPÓŁKI UPRAWNIONY JEST KAŻDY CZŁONEK ZARZĄDU SAMODZIELNIE. |
1. | Nazwisko, nazwa lub firma | KURASIAK |
---|---|---|
2. | Imiona | MARIAN ![]() |
3. | Numer PESEL lub numer REGON | (ukryty) |
5. | Funkcja w organie reprezentującym | PREZES ZARZĄDU |
6. | Informacja, czy osoba wchodząca w skład zarządu została zawieszona w czynnościach | NIE |
1. | Przedmiot przeważającej działalności przedsiębiorcy | 10 71 Z PRODUKCJA PIECZYWA; PRODUKCJA ŚWIEŻYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 10 72 Z PRODUKCJA SUCHARÓW I HERBATNIKÓW; PRODUKCJA KONSERWOWANYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 10 73 Z PRODUKCJA MAKARONÓW, KLUSEK, KUSKUSU I PODOBNYCH WYROBÓW MĄCZNYCH |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 10 85 Z WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 10 89 Z PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 47 24 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA PIECZYWA, CIAST, WYROBÓW CIASTKARSKICH I CUKIERNICZYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 47 81 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH PROWADZONA NA STRAGANACH I TARGOWISKACH |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 47 99 Z POZOSTAŁA SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA POZA SIECIĄ SKLEPOWĄ, STRAGANAMI I TARGOWISKAMI |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 49 41 Z TRANSPORT DROGOWY TOWARÓW |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 56 10 A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE |
---|