Bezpłatny raport "Postępowania upadłościowe i restrukturyzacyjne w przemyśle" to opracowanie, w którym znajdziesz najważniejsze zagadnienia dotyczące restrukturyzacji i upadłości w przemyśle razem z analizą zjawisk gospodarczych, które miały na nie wpływ.
W raporcie znajdziesz:
Oceń kondycję finansową, udział w rynku oraz inne parametry mające wpływ na ryzyko współpracy z tym podmiotem.
Pobierz sprawozdania finansowe złożone przez ten podmiot do Repozytorium Dokumentów Finansowych KRS:
Więcej informacji: Food&Box sp. z o.o. sprawozdanie finansowe
W dniu 2022.06.13 dokonano wpisu do rejestru KRS nr 27 następującej treści:
1. | Informacje o zawarciu lub zmianie umowy spółki | 31.05.2022 R., NOTARIUSZ PIOTR LELENTAL, KANCELARIA NOTARIALNA W ŁODZI, REPERTORIUM A NR 2193/2022 - ZMIANA § 4 UMOWY |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 46 34 A SPRZEDAŻ HURTOWA NAPOJÓW ALKOHOLOWYCH |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 52 21 Z DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA WSPOMAGAJĄCA TRANSPORT LĄDOWY |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 10 85 Z WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 56 21 Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING) |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 56 29 Z POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 47 11 Z SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 11 01 Z DESTYLOWANIE, REKTYFIKOWANIE I MIESZANIE ALKOHOLI |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 56 30 Z PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 56 3 PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW |
---|
2. | Przedmiot pozostałej działalności przedsiębiorcy | 46 HANDEL HURTOWY, Z WYŁĄCZENIEM HANDLU POJAZDAMI SAMOCHODOWYMI |
---|